Birgitte behandling

Behandling mod søvnbesvær

Byt tankemylderet ud med ro i krop og tanker, så du kan sove godt. Prøv en behandling mod søvnbesvær og få din gode nattesøvn igen.

Et forløb varer typisk 2-4 gange og tager dig gennem enkle trin, som mærkbart forbedrer din søvn. Du er velkommen til at sende en mail - eller ringe til mig og få en gratis afklarende samtale på mobil 51 27 87 30.

Behandling mod søvnbesvær

Byt tankemylderet ud med ro i krop og sind, så du kan sove godt. Prøv en behandling mod søvnbesvær og få din gode nattesøvn igen. Et forløb varer typisk 1-4 gange og tager dig gennem enkle trin, som mærkbart forbedrer din søvn. Du er velkommen til at sende en mail - eller ringe til mig og få en gratis afklarende samtale på 51 27 87 30.

kvinde på stol med kaffekop i hånden

Genkender du disse tegn?

Disse fem trin arbejder vi med i en effektiv behandling mod søvnbesvær

1

Vi finder frem til de primære årsager til dit søvnbesvær og ser på, hvor længe det har stået på - er det en konkret nylig begivenhed eller har du altid haft en let søvn, der så driller i perioder?

2

Vi ser på, hvilke specifikke områder, der hurtigst kan forbedre din søvn - fx arbejdet med døgnrytme, beroligelse, bevægelse, kost, lys og mørke

3

Vi laver en arbejdsplan for de forandringer og tiltag, du skal foretage hjemme hos dig selv. Det er overskuelige tiltag, der gør en hurtig forskel for din søvn

4

Du trænes i en eller flere af Søvnskolens effektive søvnøvelser. Øvelserne skaber ro i dit nervesystem - som er noget at det vigtigste, du kan gøre for din søvn.

Søvn og stress?

Stress påvirker i høj grad din søvn. Du oplever måske, at du har svært ved at falde i søvn eller vågner i løbet af natten / tidlig morgen. Det kan også være, at du får sovet, men ikke føler dig udhvilet dagen efter. Det er alt sammen tegn på en søvn, der bliver påvirket af stress og tankemylder. 

Selvom stress er udgangspunktet for den dårlige søvn, kan man sagtens arbejde med søvn som en selvstændig faktor. Det gælder både før, under og efter stress. Kontakt mig og hør, hvordan jeg kan hjælpe dig.

Det siger mine klienter

Træt mand på sengekanten

Din hjerne kan lære at sove dårligt

Tidligere stress kan påvirke din søvn

Sover du dårligt, men har ingen stress eller pres tæt inde på livet lige nu? Så kan jeg fortælle dig, at rigtig mange mennesker begynder at sove dårligt i en presset eller stressfyldt periode.

Selvom tingene i dit liv er faldet på plads igen, kan den dårlige søvn blive hængende som en dårlig vane. Hjernen har simpelthen lært at sove dårligt – og har brug for hjælp til at genopbygge evnen til at sove godt. Det kan jeg hjælpe dig med.

Træt mand på sengekanten

Din hjerne kan lære at sove dårligt

Tidligere stress kan påvirke din søvn

Sover du dårligt, men har ingen stress eller pres tæt inde på livet lige nu? Så kan jeg fortælle dig, at rigtig mange mennesker begynder at sove dårligt i en presset eller stresset periode af deres liv. 

Selvom tingene i dit liv er faldet på plads igen, kan den mangelfulde søvn blive hængende som en dårlig vane. Hjernen har simpelthen lært at sove dårligt – og den har brug for hjælp til at genopbygge evnen til at sove godt. Det kan jeg hjælpe dig med.

Er det nu?

De fleste mennesker, som ringer til mig, siger på et tidspunkt i samtalen, at nu har jeg altså besluttet, at jeg vil gøre noget ved min søvn! Det er et rigtig godt udgangspunkt – for det kræver en indsats at ændre nogle søvnmønstre, der har fungeret dårligt i måneder, årevis eller måske ligefrem årtier.

Ring og få en snak

Du er altid velkommen til at ringe til mig for en gratis og  uforpligtende snak, hvis du kan mærke, at ‘nu er det nu’. Så kan vi snakke om, hvad søvnbehandling kan gøre for dig, hvor mange gang, du skal regne med at komme og om det er det rigtige tidspunkt i dit liv at se nærmere på din søvn. 

Søvnekspert Birgitte Hinz hjælper dig i en behandling mod søvnbesvær
Søvnekspert Birgitte Hinz hjælper dig i en behandling mod søvnbesvær

Er det nu?

De fleste mennesker, som ringer til mig siger at: nu har jeg altså besluttet, at jeg vil gøre noget ved min søvn! Det er et rigtig godt udgangspunkt – for det kræver en indsats at ændre nogle søvnmønstre, der har fungeret dårligt i måneder, årevis eller måske ligefrem årtier.

Ring og få en snak

Du er altid velkommen til at ringe til mig for en gratis og uforpligtende snak, hvis du kan mærke, at ‘nu er det nu’. Så kan vi snakke om, hvad søvnvejledning kan gøre for dig, hvor mange gang, du skal regne med at komme og om det er det rigtige tidspunkt i dit liv at se nærmere på din søvn. 

Praktisk info

Du kan vælge, om du vil komme rent fysisk til en søvnvejledning eller om du hellere vil have kontakt via telefonen. Prisen er den samme for en time. Ved telefonisk kontakt kan du også vælge at have samtaler på 30 minutter - den første gang varer dog altid 60 minutter. Søvnvejledning foregår i Brønshøj. Mit telefonnummer er 51 27 87 30