Foredrag om søvn for virksomheder

Jeg holder foredrag og fyraftensmøder af 1-3 timers varighed. I mine foredrag hører du om alt det, der er vigtigt for at sove godt. Jeg omsætter viden og forskningsresultater, så det let kan bruges til at skabe forandring i hverdagen. Du får konkrete råd og redskaber med hjem, så du kan bruge din nye viden om søvn til at sove godt om natten og få mere overskud i hverdagen.

I et foredrag om søvn kommer I til at høre om:

  • Hvor mange timers søvn har du brug for?
  • Hvordan søvn regulerer dit humør, din koncentration, hukommelse og mange andre mentale funktioner
  • Søvnens betydning for dit immunforsvar og dermed dit helbred.
  • Sammenhængen mellem søvn og stress.
  • Hvornår er det bedst at gå i seng om aftenen og stå op om morgenen? Hvordan kan det være, at de fleste mennesker oplever træthed om eftermiddagen, men føler sig friske igen om aftenen?
  • Hvordan din søvn er bygget op og hvilken betydning de forskellige søvnprocesser har for områder som hukommelse, indlæring, empati og kreativitet.
  • Hvad kan du gøre, når søvnen udebliver? Få indblik i søvnspecialistens værktøjskasse til perioder med søvnbesvær. 

Foredraget kan skræddersys, så der kommer fokus på netop jeres behov. Det kan være emner som:


Søvn-øvelser

Jeg plejer at lægge 1-2 beroligende og søvndyssende øvelser sidst i mine foredrag. De er til stor glæde for mennesker, som gerne vil have et konkret redskab til at falde til ro om dagen og falde i søvn om aftenen. Øvelserne ligger som lydfil her på hjemmesiden og I får udleveret koden i forbindelse med foredraget. Øvelserne består af små, fysiske bevægelser og kan bruges i alle sammenhænge, hvor man har brug for at kunne falde til ro. Du kan læse mere om søvn øvelser her.

 

Hvad får I ud af et foredrag om søvn?

Live eller online

Du kan vælge at holde dit foredrag live og lokalt, hvor den sociale dimension er tilsted. Elller online, hvor medarbejdere/medlemmer fra hele landet kan deltage. Jeg holder foredrag på zoom eller teams for grupper op til 100 personer, med vært på. Hvis du har spørgsmål, så kontakt mig endelig. Du kan ringe på mobil 51 27 87 30 eller sende en mail til Søvnskolen.

Udtalelser fra live foredrag

Vi var super glade for de 3 sessioner, som du havde herinde – vi har fået meget positiv feed back på dem.

Mette Vorre, HR, SimCorp

Tak for et virkelig godt foredrag. Der var stor tilslutning og deltagerne var super glade for dit oplæg, det kan jeg varmt anbefale:)
Pamela Sheena Banfield, HR, HK

1000 tak for et inspirerende foredrag! Du har en virkelig behagelig og overbevisende facon:-)
Mikael Kamber, TV2 News

Birgitte formidlede konkret og inspirerende både via dialog og korte øvelser. Vi kan varmt anbefale Birgitte som motiverende og kompetent underviser for folk i alle aldre.
Lisbet Ottesen, Wilson Patientforeningen

Reaktioner fra online foredrag

Tak for foredraget, jeg er blevet meget klogere på min egen søvn.

Tak for en god aften. Dine præsentationer og formidling af temaet var spot on.

1000 tak for et godt foredrag! – jeg fik en fornemmelse for sammenhængen mellem søvnrytmen og døgnrytmen.

Det var et super webinar! Oplægsholderen var virkelig god til at “bryde igennem” videobarieren og formen fungerede rigtig godt. Et af de bedste og mest nyttige webinarer, jeg har deltaget i.

Jeg var positivt overrasket over, hvor meget viden der egentlig kom på bordet; det var rigtig godt og langt mere interessant end jeg havde turde håbe på.

Brug meget gerne hende igen som oplægsholder!:)