Foredrag om søvn på arbejdspladsen

Bedre søvn giver mere arbejdsglæde. Når du har sovet godt om natten, får du mere ud af dagen - både på arbejde og i fritiden. Book et foredrag om søvn og få inspiration til et sundt søvnliv

Foredrag om søvn

Jeg kommer ud og holder foredrag og fyraftensmøder af 1-3 timers varighed. I mine foredrag om ‘bedre søvn – mere arbejdsglæde’ hører du om alt det, der er vigtigt for at sove godt. Jeg omsætter viden og forskningsresultater, så det let kan bruges til at skabe forandring i hverdagen. Du får konkrete råd og redskaber med hjem, så du selv kan bruge din nye viden om søvn til at sove godt og få mere arbejdsglæde. 

Foredraget kan skræddersys, så der kommer fokus på netop jeres behov. Det kan være emner som:

  • Søvn og stress. Når din søvn begynder at drille, er det ofte et tegn på en presset hverdag og begyndende stress. Og omvendt: en dårlig nattesøvn kan i sig selv skabe stress, fordi kroppens stress-hormon ikke længere 'nulstilles' om natten. Hør, hvad du kan gøre for at bryde den onde cirkel og skabe den ro, som din krop og hjerne har brug for for at mindske stress og sove bedre.
  • Skifteholdsarbejde. Hvordan kan du afhjælpe nogle af de problemer, der er knyttet til en forskudt døgnrytme? Hvordan kan du falde i søvn efter endt arbejdsdag/nat? Få nogle konkrete redskaber til at håndtere skiftende arbejdstider.
  • Aktivitet og hvile. For at fungere optimalt, har hjernen brug for søvn om natten og aktivitet kombineret med hvile om dagen. Men hvordan drosler du hurtigt ned om aftenen i en travl hverdag? Og hvordan holder du pauser, der skaber en reel ro i dit nervesystem. Få et indblik i kroppens aktivitets- og hvilerytmer og hør, hvordan du kan støtte og styrke dit energi-niveau i løbet af dagen.

Søvn øvelser

Jeg plejer at lægge 1-2 beroligende og søvndyssende øvelser sidst i mine foredrag. De er til stor glæde for mennesker, som gerne vil have et konkret redskab til at falde til ro om dagen og falde i søvn om aftenen. Øvelserne ligger som lydfil her på hjemmesiden og I får udleveret koden i forbindelse med foredraget. Øvelserne består af små, fysiske bevægelser og kan bruges i alle sammenhænge, hvor man har brug for at kunne falde til ro. Du kan læse mere om søvn øvelser her.

 

Hvad får I ud af et foredrag om søvn?

  • En all round introduktion til et emne, der får mere og mere fokus inden for emner som sundhed og stress
  • Indblik i de mange fordele, der er ved at prioritere søvnen, i forhold til humør, præstation, stress niveau og helbred
  • Digital mini-guide: "Sådan håndterer du perioder, hvor søvnen driller"
  • 1-2 guidede beroligende og søvndyssende øvelser (sidst i foredraget)

Det er vigtigt for mig, at I får så meget med jer hjem som muligt

Søvn er et forholdsvis nyt fokus indenfor sundhedsområdet. Folk har mange spørgsmål og er nysgerrige på at få information om emnet. Som foredragsholder kan jeg godt lide den dialog, jeg har med tilhørerne og er glad for at kunne hjælpe mennesker videre, hvis søvnen driller i en periode. Derfor foretrækker jeg at holde foredrag for små grupper på op til 40 personer. På den måde er der plads til alle og jeg oplever at folk tør stille de spørgsmål, de har brug for at få svar på og som gør en forskel.

Birgitte Hinz holder foredrag om søvn

Book et foredrag om søvn

Et foredrag varer 1-3 time, jeg kommer ud i hele landet. 
Pris efter aftale.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker til et foredrag om søvn, så kontakt mig endelig. Du kan ringe til mig på 51 27 87 30 eller sende en mail via kontaktformularen.