Foredrag om søvn

Bedre søvn giver større overskud. Når du har sovet godt om natten, får du mere ud af dagen - både på arbejde og i fritiden. Book et foredrag om søvn og få inspiration til et sundt søvnliv

Foredrag om søvn

Jeg holder foredrag og fyraftensmøder af 1-3 timers varighed. I mine foredrag hører du om alt det, der er vigtigt for at sove godt. Jeg omsætter viden og forskningsresultater, så det let kan bruges til at skabe forandring i hverdagen. Du får konkrete råd og redskaber med hjem, så du kan bruge din nye viden om søvn til at sove godt om natten og få mere overskud i hverdagen. 

I foredraget kommer jeg ind på emner som:

  • Hvordan din søvn er bygget op og hvilken betydning de forskellige søvnprocesser har for områder som hukommelse, indlæring, empati og kreativitet
  • Sammenhængen mellem søvn og stress; hvordan en god nattesøvn regulerer vores stress-respons; om betydningen af tankemylder, kropslig uro og angst for vores søvn; hvordan vi kan aktivere kroppens ro/hvile-respons som modvægt til stress
  • Søvn som en del af vores døgnrytme. Hvordan kan du regulere dit døgn, så du får mest glæde af de rytmer, der styrer din krop og din hjerne? Hvornår er det bedst at gå i seng om aftenen og bedst at stå op? Hvordan kan det være, at de fleste oplever træthed om eftermiddagen, men føler sig friske igen om aftenen?
  • Hvad kan du gøre, når søvnen udebliver? Hvor mange timers søvn har du egentlig brug for? Hvordan kan du støtte og styrke din søvn i hverdagen? Få indblik i søvnspecialistens værktøjskasse til perioder med søvnbesvær


Søvn-øvelser

Jeg plejer at lægge 1-2 beroligende og søvndyssende øvelser sidst i mine foredrag. De er til stor glæde for mennesker, som gerne vil have et konkret redskab til at falde til ro om dagen og falde i søvn om aftenen. Øvelserne ligger som lydfil her på hjemmesiden og I får udleveret koden i forbindelse med foredraget. Øvelserne består af små, fysiske bevægelser og kan bruges i alle sammenhænge, hvor man har brug for at kunne falde til ro. Du kan læse mere om søvn øvelser her.

 

Foredraget kan skræddersys, så der kommer fokus på netop jeres behov. Det kan være indenfor temaer som:

Hvad får I ud af et foredrag om søvn?

Det er vigtigt for mig, at I får så meget med jer hjem som muligt

Søvn er et forholdsvis nyt fokus indenfor sundhedsområdet. Folk har mange spørgsmål og er nysgerrige på at få information om emnet. Som foredragsholder kan jeg godt lide den dialog, jeg har med tilhørerne og er glad for at kunne hjælpe mennesker videre, hvis de oplever søvnbesvær i perioder. Derfor foretrækker jeg at holde foredrag for små grupper på op til 40 personer. På den måde er der plads til alle og jeg oplever at folk tør stille de spørgsmål, de har brug for at få svar på og som gør en forskel.

Birgitte Hinz holder foredrag om søvn

Book et foredrag om søvn

Et foredrag varer 1-3 time, pris efter aftale. Jeg holder foredrag for arbejdspladser, organisationer, fagforeninger og skoler/gymnasier.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker til et foredrag om søvn, så kontakt mig endelig. Du kan ringe til mig på 51 27 87 30 eller sende en mail via kontaktformularen.