Vil du gerne lære at sove bedre?

Byt tankemylderet ud med ro i kroppen, så du kan sove godt. Prøv Søvnskolens behandling for søvnbesvær og få en bedre nattesøvn.

Vil du gerne lære at sove bedre?

Hvis du kan svare ja til et eller flere af disse spørgsmål, kan en behandling mod søvnbesvær med stor sikkerhed hjælpe dig. 

Hvad arbejder vi med i en søvnbehandling?

Skyldes dit søvnbesvær nuværende eller tidligere stress?

Stress påvirker i høj grad din søvn: du oplever måske, at du har svært ved at falde i søvn, vågner i løbet af natten eller ikke føler dig udhvilet, selvom du har sovet. I dagtimerne kan du opleve:

  • Tankemylder, uro og en kort lunte i hverdagen
  • Svært ved at mærke din egen krop og følelser
  • Spændinger eller smerter i kroppen
  • Tendens til at være grådlabil
Det er alt sammen tegn på et overaktivt nervesystem, som har svært ved at at falde til ro – og dermed også svært ved at sove godt. Du kan læse mere om søvn og stress her.
 

 

Genkender du symptomerne på den dårlige søvn?

Genkender du symptomerne på den dårlige søvn – men er du i tvivl om det handler om dig, fordi du ikke føler dig stresset? Så kan jeg fortælle dig, at rigtig mange mennesker begynder at sove dårligt i en presset eller stressfyldt periode. Det kan være tiden med småbørn, en vanskelig skilsmisse, en presset periode på jobbet. Selvom tingene i dit liv er faldet på plads igen, kan den dårlige søvn blive hængende en tillært dårlig vane. Din hjerne har simpelthen lært at sove dårligt – og den har brug for hjælp til at genopbygge evnen til at sove godt. Det kan jeg hjælpe dig med.

Mine klienter siger:

Jeg var sygemeldt med alvorlig stress i et år og jeg har nu været tilbage på arbejdet i halvandet år. I det år jeg var sygemeldt gik jeg til behandlinger hos Birgitte og det gav mig mulighed for at genfinde min krop og at sanse på en helt anden måde end i hverdagen. Det har givet mig en utrolig glæde i livet og permanent ændring. Jeg lavede mine øvelser derhjemme hver dag, og jeg fik min nattesøvn igen. Jeg havde simpelthen ikke klaret mig gennem det år, hvis jeg ikke havde gået til behandlinger hos Birgitte regelmæssigt og lavet mine øvelser. Det krævede en indsats fra min side, og til det fik jeg god støtte af Birgitte.

Gitte Mogensen, ergoterapeut

Kære Birgitte. Jeg fik blot lyst til at sende dig en taknemmelig hilsen, så du ved, hvorfor jeg ikke har kontaktet dig igen. Jeg har fulgt dine anbefalinger lige siden mit besøg hos dig i januar. Og min søvn er forbedret på et niveau, som jeg næsten vil kalde, at den er stabiliseret. Som du sikkert ved, er det en meget stor lettelse og forbedring i min livskvalitet. Jeg er så glad for, at jeg fandt dig, og vil vende tilbage, hvis jeg - mod forventning - får søvnproblemer igen. Bedste hilsner, Bettina

Bettina, underviser

Sidste år blev jeg leder for en større gruppe og skulle samtidig på kursus. Der kom mere pres i min hverdag, mange møder og beslutninger. Det gik ud over min nattesøvn og til sidst kunne jeg næsten ikke falde i søvn mere. Jeg hørte om Birgitte Hinz fra min svigerinde og besluttede mig for at prøve en søvnbehandling. Jeg skulle lave øvelser derhjemme og jeg blev rigtig glad for 'det hemmelige håndtryk'. Der var mange gange, hvor jeg tænkte at i dag har jeg for meget tankemylder og uro til at det virker. Så gik jeg op og lavede øvelsen og hver eneste gang faldt jeg til ro og kunne gå i seng bagefter og falde i søvn. Jeg fik i alt 6 behandlinger og nu sover jeg 7 timer stort set hver nat. Michael H.

Michael H, leder

Kære Birgitte. Det går MEGET bedre med min søvn - jeg er efterhånden holdt op med at tænke på min søvn som problematisk. Mit liv føles bedre. At at gå hos dig er noget af det bedste jeg har gjort i mit liv. Jeg er SÅ glad for at jeg kom i kontakt med dig:).

Kit

Birgitte har hjulpet mig med at få mere ro i både krop og sind gennem nogle kropslige øvelser. De har virket helt fantastisk og efter kort tid, fik jeg min søvn tilbage. Jeg vil på det varmeste anbefale både søvnskolens metoder og Birgitte, som er rolig, lyttende og nærværende. Tak.

Frederikke

Søvnøvelserne har lært mig at kunne falde i søvn igen om aftenen, og vigtigst for mig: uden brug af medicin.

Anne Marie K, pensionist

Er det nu?

De fleste mennesker, som ringer til mig, siger på et tidligt tidspunkt i samtalen, at…

…nu har jeg altså besluttet, at jeg vil gøre noget ved min søvn!

Det er et rigtig godt udgangspunkt – for det kræver en indsats at ændre nogle søvnmønstre, der har fungeret dårligt i årevis eller måske ligefrem årtier. Du er altid velkommen til at ringe til mig for en uforpligtende snak, hvis du kan mærke, at ‘nu er det nu’. Så kan vi snakke om, hvad et behandlingsforløb kan gøre for dig, hvor mange gang, du skal regne med at komme og om det er det rigtige tidspunkt i dit liv at se nærmere på din søvn.

Ring til mig på mobil 51 27 87 30, når du føler dig parat til en snak om din søvn. Du er også velkommen til at sende en mail til mig.

Praktisk info

Du kan vælge, om du vil komme til en behandling eller om du vil ringe til mig på mobil 51 27 87 30. Prisen er den samme for en time. Du kan også ringe og have en snak på 30 minutter. Til den fysiske samtale sidder vi knap 3 meter fra hinanden.

Behandlingen foregår på Astrupvej 89, 2700 Brønshøj.