Foredrag om søvn, træthed og trafiksikkerhed

Mangel på søvn, monoton kørsel og lange kørselstræk uden pauser gør dig træt, når du kører bil. Når du har sovet godt om natten, får du mere ud af dagen - og lader du være med at køre, hvis du er træt, bliver du en mere sikker chauffør.

Hvad består vores foredrag af?

Vi kommer ud og holder foredrag og fyraftensmøder af 1-2 timers varighed. Emnet er søvn, træthed og trafiksikkerhed og foredraget kan skræddersys, så der kommer fokus på de vilkår og udfordringer, I har i jeres virksomhed, organisation eller fagforening.

I vores foredrag får du ny viden, konkrete råd og øvelser med hjem, som kan hjælpe dig med at sove godt. I bliver inspireret til at få talt om, hvordan I kører mest sikkert og undgår farlige situationer i trafikken på grund af træthed. Vi kommer ind på emner som:

Hvem er vi?

Søvnskolen har indgået et samarbejde med trafiksikkerhedsspecialist Jette Ravn. Sammen sætter vi fokus på et vigtigt og spændende felt, nemlig søvn, træthed og trafiksikkerhed.

Jette har siden 2002 drevet firmaet Ravn Kommunikation og arbejder med trafiksikkerhedsprojekter og rådgivning både i Danmark og internationalt. Jette var i 10 år ansat som projektleder i Rådet for Sikker Trafik. Du kan læse mere på www.ravnkommunikation.dk

Book et foredrag om søvn

Et foredrag varer 1-2 timer. Pris efter aftale. Hvis du har spørgsmål eller ønsker et foredrag, så kontakt Birgitte (51 27 87 30) eller Jette (28 57 88 65) . Du er også velkommen til at sende en mail via kontaktformularen.