Behandling ved søvnbesvær og stress

Byt tankemylderet ud med ro i kroppen, så du kan sove godt. Prøv en behandling mod søvnbesvær og stress og få en bedre nattesøvn.

Behandling ved søvnbesvær og stress

  • Kender du følelsen af at være virkelig træt om aftenen - og når du så lægger hovedet på hovedpuden, er du pludselig lysvågen?
  • Eller er du en af dem, der godt kan falde i søvn, men vågner om natten og vender og drejer dig et par timer - mens panikken stiger, hver gang du kikker på vækkeuret?
  • Kører dine tanker rundt i høj fart og ville du ønske, at du kunne finde 'bekymringsknappen' og slukke for den?

Hvis du kan svare ja til et eller flere af disse spørgsmål, kan en behandling ved søvnbesvær med stor sikkerhed hjælpe dig. I en behandling ser vi på din døgnrytme og dine aktiviteter i dagens løb og før sengetid. Vi ser på betydningen af lys, mørke, kost og motion. Jeg hjælper dig med at tankemylder og afhjælpe angsten for den manglende søvn. 

Du lærer desuden at bruge nogle af Søvnskolens øvelser, som du kan bruge før sengetid og ved opvågning om natten. Øvelserne udnytter hjernens evne til at dæmpe sin egen aktivitet og falde til ro. De fleste søvnproblemer skyldes mental overaktivitet. Du kender det måske bedre som stress, bekymring, uro eller tankemylder – og du mærker det måske aller mest tydeligt, når du lægger hovedet på puden for at sove? Søvn øvelser kan hjælpe dig med at falde til ro og falde i søvn.
Behandling ved søvnbesvær per telefon

Ring til mig

Nu kan du ringe og få en konsultation om din søvn over mobilen. Vi snakker om de samme emner som ved en almindelig konsultation – og hvis du har lyst til det, guider jeg dig gennem en beroligende søvn øvelse.

Ligesom ved en almindelig konsultation, kan du vælge om du vil have en eller flere behandlinger. Og vi kan vælge at arbejde med et aspekt af din søvn ad gangen, fx beroligelse, døgnrytme, kost og motion.

En samtale varer 30/45/60 minutter. Du kan ringe til mig på 51 27 87 30 eller sende en sms, så aftaler vi et tidspunkt for en konsultation. Du er selvfølgelig stadigvæk velkommen til at ringe gratis for at høre, om en søvnbehandling er noget for dig. Du kan også sende mig en mail via kontaktformularen.

Mine klienter siger:

Jeg var sygemeldt med alvorlig stress i et år og jeg har nu været tilbage på arbejdet i halvandet år. I det år jeg var sygemeldt gik jeg til behandlinger hos Birgitte og det gav mig mulighed for at genfinde min krop og at sanse på en helt anden måde end i hverdagen. Det har givet mig en utrolig glæde i livet og permanent ændring. Jeg lavede mine øvelser derhjemme hver dag, og jeg fik min nattesøvn igen. Jeg havde simpelthen ikke klaret mig gennem det år, hvis jeg ikke havde gået til behandlinger hos Birgitte regelmæssigt og lavet mine øvelser. Det krævede en indsats fra min side, og til det fik jeg god støtte af Birgitte. Gitte Mogensen, ergoterapeut

Gitte Mogensen, ergoterapeut

Sidste år blev jeg leder for en større gruppe og skulle samtidig på kursus. Der kom mere pres i min hverdag, mange møder og beslutninger. Det gik ud over min nattesøvn og til sidst kunne jeg næsten ikke falde i søvn mere. Jeg hørte om Birgitte Hinz fra min svigerinde og besluttede mig for at prøve en søvnbehandling. Jeg skulle lave øvelser derhjemme og jeg blev rigtig glad for 'det hemmelige håndtryk'. Der var mange gange, hvor jeg tænkte at i dag har jeg for meget tankemylder og uro til at det virker. Så gik jeg op og lavede øvelsen og hver eneste gang faldt jeg til ro og kunne gå i seng bagefter og falde i søvn. Jeg fik i alt 6 behandlinger og nu sover jeg 7 timer stort set hver nat. Michael H.

Michael H, leder

Stor ros til dig, Birgitte, jeg kan ikke andet end falde til ro med de små, fine bevægelser.

Pia Elm

Søvnøvelserne har lært mig at kunne falde i søvn igen om aftenen, og vigtigst for mig: uden brug af medicin.

Anne Marie K, pensionist

Book en behandling ved søvnbesvær og stress

Søvnbehandling: 60 min. / 750 kr.
Telefonkonsultation: 30/45/60 min. – 300,-/450,-/600,- kroner

Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak om jeg kan hjælpe dig med din søvn. Du kan ringe på 51 27 87 30 eller sende en mail.